Contact

Adresgegevens:

Per 1 augustus 2020 heeft de praktijk zowel een naams -als adreswijziging ondergaan.

De nieuwe naam voor de praktijk wordt

Bright Inside

het behandeladres per 1 augustus 2020 is:

De Verbindende Factor; Wettenseind 4, 5674 AA Nuenen  (op de grens van Nuenen en Eindhoven)

‘Bright Inside’    Praktijk voor Bewustwording van lijf en ziel

KvK: 17252514
Telefoon: 06 446 93 100  (de praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag; afspraken dienen per telefoon of email te  worden ingepland)
 
Wanneer er niet opgenomen wordt kunt u de voicemail inspreken of een sms/mail sturen. Er zal dan z.s.m. contact met u worden opgenomen. Nadat u een afspraak heeft gemaakt krijgt u een bevestiging en intakelijst toegestuurd. Het invullen van de lijst zal een half uur in beslag nemen. U kunt deze lijst voor de afspraak weer terugmailen of i.o. meenemen naar de afspraak

Wettenseind 4 ,Nuenen (De Verbindende Factor)

route

https://www.google.nl/maps/place/De+Verbindende+Factor/@51.459474,5.531463,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xcc5ef440daaffe7e!8m2!3d51.459474!4d5.531463

 

Routebeschrijving:

Wanneer u komt vanuit de richting Den Bosch of Nijmegen, dan volgt u bij Knooppunt Ekkersrijt, Helmond- Centrum Eindhoven. U rijdt dan via de J.F. Kennedylaan. (zie hieronder de verdere route)

Vanuit richting Valkenswaard komt u over de Aalsterweg en gaat u bij de binnenring rechtsaf de Leostraat op (ring). Vanaf Heeze is dit via de Leenderweg en vanuit Geldrop via de Eindhovenseweg. U passeert vervolgens aan uw rechterhand de DAF en rijdt over het viaduct. Bij de grote rotonde (berenkuil) gaat u rechtsaf richting Helmond.

Op de grote rotonde (berenkuil) volgt u Richting Helmond. Bij het tweede kruispunt slaat u linksaf richting Nuenen. U bevindt zich op de Wolvendijk. U passeert de Watermolen v Opwetten en slaat rechtsaf: Wettenseind. Wanneer er plaats is kunt u parkeren op het terrein van ‘De Verbindende Factor’. Parkeert u niet in de berm of op de parkeerterreinen van omliggende bedrijven of huizen. Evt. kunt u parkeren op het terrein naast de Watermolen aan de Opwettenseweg, om de hoek.