Praktijkvoering ten tijde van corona

We leven onze levens momenteel in bijzondere, nog nooit eerder meegemaakte toestanden. Vele emoties worden we ons gewaar; ongeloof, angst, frustratie, onzekerheid, boosheid, maar ook een gevoel van verbinding en eenheid kan bij je ontstaan. Dat we ons allen moeten aanpassen en zo goed als lukt ons leven (al dan niet tijdelijk) dienen te herschikken is duidelijk. Dat deze crisis ook een mogelijkheid vormt om onze levens opnieuw te bezien, onze angsten en andere emoties onder ogen te zien, en zelf verantwoordelijkheid nemen in onze fysieke en emotionele gezondheid, zal niet iedereen zo voelen. Toch kun je zelf deze keuze maken en er een grote persoonlijke groei door maken, al dan niet met aansluitende hulp

De praktijk is onder voorwaarden van het geopend en er kunnen afspraken worden ingepland.

Wat betreft de coaching vanuit de PresentChild methode, kan bij zowel intake als teruggeefgesprek ook gebruik worden gemaakt van een online ontmoeting.

Voor sommige ouders is het inmiddels helder dat het gedrag van je naasten in grote verbintenis staat met je eigen pijnlichaam, je patronen en je groeimogelijkheden. Maar voor velen is het heel lastig om zo dichtbij te kunnen kijken…, om te voelen dat hier wijze lessen voor jezelf te leren zijn. Het is allemaal oke, ieder op z’n eigen tempo, maar je kind zal niet stoppen totdat het je duidelijk wordt.

Kun je wel wat hulp gebruiken om ‘vertaling’ te krijgen van deze blinde vlekken, onderbewuste lagen en groeimogelijkheden? Weet dat er mogelijkheden zijn, bijv. met behulp van een ‘kindertolk’ en de methode PresentChild. Dit bied je de mogelijkheden om weer ruimte en meer rust te creeeren in jezelf en in je gezin. Vooral in deze tijd, van potentie tot groei, maar ook van heel dichtbij zijn met je dierbaren, die niet voor niets in jou nabijheid verkeren. DIT is je kans om uit de frustratie en verlamming te komen en de situatie aan te grijpen om verder te groeien als persoon, als gezin, als samenleving, als wereldbevolking.

Een kindertolktraject vindt normaal gesproken plaats in de praktijk, waarbij een uitgebreide intake de eerste ontmoeting vormt tussen ons. Daarna zal ik vertalen en bespreken we deze vertaling in een tweede consult, met evt. een vervolg van coaching indien nodig.

In deze tijd is fysieke ontmoeting misschien niet voor iedereen de meest aangewezen manier en zeker ook niet de enige mogelijkheid om kennis te maken en te leren van een PresentChild vertaling.

Ik bied je de mogelijkheid om via een online traject dit te onderzoeken. Aan de hand van een aantal vragen zal ik je leiden door een korte intake omtrent ‘de uitdaging’ in je gezin. Daarna zal ik zelf de vertaling maken en deze tijdens een volgende online ontmoeting aan je teruggeven. Een online traject kost €90,- voor 2 ontmoetingen. ( normaal €135,- live)

Hoewel het woord voor velen inmiddels een negatieve lading heeft betekent Corona: omringing, rand, verbinding van licht, lichtkring